Προφίλ της εταιρείας Διαχείρισης Επαγγελματικών Κτηρίων ASTERAS

diaxeirisi-ktirion_logo_new

Με έτος ίδρυσης το 1980, η «Asteras» έχει καταφέρει να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα της Διαχείρισης Κτιρίων και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε εισάγει με μοναδικό τρόπο στην Ελλάδα τον όρο ‘Building Operation Management’ (BOM).

Με βασική αρχή τον σεβασμό και την ικανοποίηση του πελάτη της η παρουσία μας στον χώρο χαρακτηρίζεται από την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων με γνώμονα την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης.

Η Φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι να κερδίζουμε την εκτίμηση αλλά και την προτίμηση των πελατών μέσα από την συνέπεια που μας διέπει. Σκοπός μας η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσίων ούτως ώστε η «Asteras» να είναι η πρώτη επιλογή των ιδιοκτητών αλλά και των πελατών των επαγγελματικών ακινήτων για την διαχείριση τους.

Στρατηγική πολιτική

Όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Φιλοδοξία μας, μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο των υπηρεσιών που θα στηρίζεται καθολοκληρία στις εταιρικές μας αξίες:

  • ο σεβασμός στον πελάτη
  • διαφάνεια
  • συνέπεια
  • η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας
  • η εξασφάλιση σωστού εργασιακού περιβάλλοντος στους συνεργάτες μας

Πιστοποιηση ISO 9001

Η εταιρία Asteras παραμένοντας πάντοτε πιστή στις διαδικασίες και ακεραιότητα παροχής των υπηρεσιών της, απέκτησε την επίσημη πιστοποίηση ISO 9001:2015 για τα συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζει.

LoghiCombinati_Iso 9001-2015 (Small)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ